I Sverige har vi flera olika tillställningar och evenemang för hundintresserade att besöka. Förutom de som är rasspecifika evenemang så har vi äran att ha två riktigt stora hundevenemang.

Stockholm hundmässa, även kallat Stora Stockholm är en av nordens mest besöka hundshower. Hit vallfärdar tiotusentals besökare varje år som alla har ett stort intresse för hundar. Förutom att Stockholm hundmässa bjuder på en stor internationell utställning så finns här också rasmontrar, foderleverantörer, leverantörer och butiker för alla tänkbara tillbehör, seminarium och uppvisningar av olika hundsporter. I samband med detta arrangeras också tävlingar i rallylydnad och agility. Hit kommer de som äger egna hundar, de som ska tävla eller ställa ut sin hund, uppfödare och potentiella köpare. Detta är ett perfekt tillfälle för att se olika typer av raser, prata om olika raser, prata om vad ett hundköp innebär och hur det går till.

MyDog infaller alltid i början av varje år och arrangeras i Göteborg. Evenemanget klassas som nordens största hundevenemang och har samma uppbyggnad som Stockholms Hundmässa. Det finns en stor internationell hundutställning, tillbehörsmässa, seminarium, uppvisningar, montrar där olika raser presenteras och andra tävlingar såsom rallylydnad och nose work.

Author sebbe
Published
Categories Hundar
youplay