Att skaffa en hud kan vara en stor glädje i livet men man har också ett stort ansvar för hundens hälsa. Det finns en hel del som är bra att läsa på om och skaffa sig kunskap om hundens hälsosamma mående innan man köper en hund. Det är även viktigt att man har en bra djurförsäkring till hunden om olycka eller sjukdom skulle vara framme. Genom https://www.lassie.co/ kan man få en heltäckande djurförsäkring och trygga garantier.

Bäst service genom försäkringsförmedling

Professionella Lassie är en kunnig och erfaren försäkringförmedlare för trygga djurförsäkringar. Man har med andra ord alla fördelar med att använda sig av försäkringar via https://www.lassie.co/ där man själv kan välja nivå på försäkring. Hunden måste vara trygg i alla skeden om någon olycka eller sjukdom dyker upp och man kan behöva gå till veterinären. En hundförsäkring på https://www.lassie.co/ innebär att man kan välja mellan grundskydd mini, en mellanförsäkring eller en stor. Ett grundskydd mini ger till exempel tillgång utan gränser till FirstVet och skydd som täcker kostnader med upp till 30 000 kronor. Väljer man en mellanförsäkring eller en stor, kan det också täcka kostnader kring operationer, kejsarsnitt, diagnostik, mediciner och mycket mer upp till 60 000 kronor. Med https säkrar man en trygg tillvaro för sin fyrbenta vän.

Hälsosam hund är en glad hund

Precis som med människor är hälsan alltid viktig även för hundar och andra husdjur. När man skaffat sig en hund med en trygg försäkring via https://www.lassie.co/, är det också viktigt att se över vilket kost hunden behöver. Många hundar behöver inte bara hundfoder, utan även

hemlagad mat till hunden som är komponerad efter hundens individuella behov. Något som är viktigt för hundar särskilt när de växer är proteiner från kött, kyckling, fisk och inälvsmat och bör vara tillagat. Hundar behöver också röra på sig för starka ben och det finns smarta tips för bästa träningen till hunden som man kan tänka på. Det är viktigt att hunden får röra på sig varje dag med promenader, springa i skogen och vara mycket i naturen. Det man absolut ska undvika är bestraffningsmetoder i hundträning, och hellre belöna hunden om den gjort bra ifrån sig. Med bra mat och träning, omtanke och en försäkring via https://www.lassie.co/, får man en hälsosammare och gladare hund i tillvaron.

Author sebbe
Published
Categories Hundar
youplay